Als ZZP'er heb je het soms niet gemakkelijk. Zeker nu het, nog steeds, coronatijd is en mensen, nog steeds, massaal hun huis aan het verbouwen zijn is het gewoon hartstikke druk. Jij hebt dus geen tijd om iedere keer weer naar de bouwmarkt te gaan om aan bouwmaterialen te komen. Je bouwmaterialen kopen kun je tegenwoordig ook gewoon online regelen. Je kunt de materialen dan bij je loods, bij je thuis en zelfs op de klus laten leveren. Dat scheelt veel gedoe. Je kunt aan het eind van je werkdag bouwmaterialen kopen en dan worden deze de volgende dag al bezorgd. Hoe handig is dat?

Bouwmaterialen kopen kan in kleine hoeveelheden

Als je ZZP'er bent is de kans groot dat je niet de beschikking hebt over een enorme loods om bouwmaterialen in op te slaan. Daarbij moet je, als ZZP'er, maar weer afwachten wanneer de volgende klus volgt waarin je juist deze materialen kunt gebruiken. Het is dan fijn om te weten dat, wanneer je bij Bouwmaat bouwmaterialen kopen gaat, je dit ook in kleine hoeveelheden, aangepast op je huidige klus, kunt doen. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over de opslag en je investeert niet alvast voor over twee jaar. Dat geld kun je wel beter gebruiken!

Hoe zit het met je gereedschap?

Ben je nog steeds tevreden over je gereedschap of is het inmiddels wel aan vervanging toe? Je kunt, net als je bouwmaterialen, ook je gereedschap online bestellen. Zeker wanneer je weer kiest voor hetzelfde merk is dat een slimme optie. Wil je overstappen naar een ander merk of kies je deze keer misschien voor net een ander apparaat? Dan is het wel zo fijn  om dat apparaat even vast te houden voor je het aanschaft. Gelukkig heeft Bouwmaat bijna 50 vestigingen in Nederland waar je dat kunt doen. Het is wel slim om voor je er naartoe gaat even te informeren of het stuk gereedschap waar jij interesse in hebt ook daadwerkelijk aanwezig is op deze locatie.

Als ZZP'er kun je wel wat hulp gebruiken

Het hele idee achter ZZP'er zijn is dat je Zelfstandige bent Zonder Personeel. Maar dat wil niet zeggen dat je altijd alles alleen moet doen. Je kunt af en toe best wat hulp gebruiken. Zo heb je, waarschijnlijk, graag dat je opdrachtgevers een lekker bakkie koffie voor je hebben in je pauze en is het natuurlijk een uitkomst dat Bouwmaat jouw bestelde spullen levert op de tijd en dag dat jij ze nodig hebt. En dan ook nog op de klus. Die hulp is natuurlijk hartstikke welkom!