Veel mensen hebben wel een printer in huis staan. Deze gebruiken we tegenwoordig een stuk minder als voorheen maar we kunnen nog steeds niet helemaal zonder. Misschien moet jouw kind of jijzelf wel iets uitprinten voor een schoolopdracht. Vroeger moest je ook altijd je CV uitprinten en deze meenemen naar je sollicitatiegesprek. Tegenwoordig gaat dat ook allemaal online. Als je de printer dan nodig hebt dan heeft deze natuurlijk ook inkt nodig. Deze inkt zit in bepaalde cartridges. Een voorbeeld van zo’n cartridge is de HP 301 cartridge. Deze cartridges worden voor veel printers van HP gebruikt. Kijk altijd van te voren welke je nodig hebt voor je de verkeerde koopt. Waar je ook voor kunt kiezen is voor een ander merk dan van HP zelf. Je ziet namelijk vaak dat de cartridges van HP zeer prijzig zijn. Als je een HP 301 cartridge bestelt van een ander merk kun je dus veel in de kosten besparen.

Voordelen van huismerk cartridges

Cartridges die niet origineel zijn kennen vaak vele voordelen. Niet alleen is het een stuk goedkoper, maar deze gaan meestal ook langer mee. Een ander voordeel is dat je ook nog eens korting krijgt als je meerdere cartridges tegelijk besteld. Dan zijn de cartridges al goedkoper en krijg je dan nog een korting daar overheen. Er zitten eigenlijk alleen maar voordelen aan huismerk cartridges. Zo wordt elke cartridge ook volledig getest in elke printer waar hij voor geschikt is zodat je zeker weet dat hij het bij jouw thuis in de printer het ook zal doen. Mocht je de pech hebben dat hij niet werkt kun je deze net als bij normale inktpatronen gewoon retour sturen.

Waar kun je huismerk kopen?

Misschien vraag je jezelf af, waar kan ik het beste huismerk cartridges kopen? Een plek waar je deze kan kopen is bijvoorbeeld UwCartridgeWinkel.nl. Zij hebben een zeer ruim assortiment aan inktpatronen zodat er ook een bijzit die in jouw printer past. Ze hebben in ieder geval cartridges voor alle grote printer merken zoals HP, Epson, Samsung en Canon. 

Je printer reinigen

Je denkt soms misschien dat de inkt op is en besteld dan een HP 301 cartridge voor jouw printer maar dit is misschien niet nodig. Het kan zo zijn dat de printer vies is. Er zit op de printer vaak een optie om zichzelf te reinigen. Zo kun je er voor zorgen dat de printer weer normaal print. Koop daarom niet meteen nieuwe cartridges en controleer eerst of deze echt op zijn.