Facebook geblokkeerd omzeilen is moeilijk dan gedacht, maar kan soms wel heel erg lastig zijn. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je door iemand per ongeluk geblokkeerd wordt, of juist expres. Soms kan het toch zo zijn dat je die persoon een bericht wilt versturen en dat kan ook. Je hebt namelijk verschillende platformen, waarvan je gebruik kunt maken en dit maakt het een stuk makkelijker. Zo kun je bijvoorbeeld een bericht sturen op jouw mobiel, maar kan het zijn dat je hier ook geblokkeerd op bent. Gelukkig is er een alternatief en Facebook geblokkeerd omzeilen kan gewoon eenvoudig op het internet. Wil jij erachter komen hoe je dit het beste kunt aanpakken? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Anonieme sms

Je wilt vast en zeker niet dat de ontvanger weet dat jij het bent, anders is de kans groot dat hij niet reageert. Dit is ook mogelijk en er zijn verschillende aanbieders op het internet, waarbij je een anonieme SMS kunt sturen. Met een anonieme SMS is het mogelijk om iemand een bericht te sturen, zonder dat de ontvanger weet van wie deze SMS komt. Op deze manier is Facebook geblokkeerd omzeilen een eitje, maar is er nog veel meer mogelijk. Je kunt namelijk ook iemand met een anonieme SMS verrassen en dit is vooral leuk met kleine kinderen. Zo kan het leuk zijn om vanuit de naam van Sinterklaas een SMS naar jouw kind te sturen. Dit kan ook allemaal vrij eenvoudig en op de website van de aanbieder kun je precies lezen hoe het werkt. Wil jij precies weten hoe het werkt? Je kunt er hieronder veel meer over lezen!

Hoe werkt het?

Zoek op het internet een aanbieder uit waarbij je Facebook geblokkeerd omzeilen kunt. Vaak werkt dit met een anonieme SMS, maar zijn er ook meerdere aanbieders. Zoek een aanbieder waarbij je dit eenvoudig kunt doen en lees hiervoor de informatie op de website. Je kunt op deze manier vaak precies zien hoe je een anonieme sms moet versturen. Hiervoor heb je het telefoonnummer nodig van de ontvanger en moet je de inhoud van de SMS invullen. Dit kan natuurlijk een super leuk bericht zijn, maar ook een minder leuk bericht. Kijk wat je wilt sturen naar de ontvanger en betaal voor de dienst, zodat het bericht verstuurd kan worden naar de ontvanger.