Nu dat corona weer wat beter lijkt te gaan is het natuurlijk ontzettend fijn dat we weer leuke dingen kunnen gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan vakantie, naar de kroeg en er is hoop dat er toch nog wat festivals zullen doorgaan deze zomer. Een ander belangrijk sociaal aspect van ons leven dat eindelijk weer doorgaat is daten. Waar tijdens corona daten ingewikkeld was en weinig mensen er echt zin in hadden (de corona kilo’s vlogen er toch aan dus sexy voelde niemand zich) is het nu weer zomer en krijgen mensen vlinders in hun buik. Maar daten, hoe moest dat ook alweer? In dit artikel bespreken we een aantal tips om goed voorbereid naar een date te gaan. We focussen dan voornamelijk op tips voor mannen.

Bereid goed voor

Een date is spannend daarom hebben we allemaal onze voorbereidende rituelen wanneer we op een date gaan. We strijken onze mooiste kleding, douchen en doen een lekker luchtje op. Wees natuurlijk ook slim en bereid je voor op elke mogelijkheid. Zo wil je bijvoorbeeld niet alleen nette kleding aan doen maar ook goed heren ondergoed dragen. En ruim je woning goed op en maak schoon. Het kan zomaar zijn dat je date bij je over de vloer komt. Maak ook je nagels schoon want vrouwen letten veelal op details.

Workout

Ook is het een goed idee om je flink in het zweet te werken voor dat je op je date gaat. Niet na je douche natuurlijk maar daarvoor. Een goede workout geeft je een natuurlijke kalmte en vermindert stress. Daarnaast kan het een positieve invloed hebben op je zelfvertrouwen.

Wees op tijd

Te laat komen op afspraken is misschien wel de beste manier om meteen een slechte indruk achter te laten. Als je te laat komt is je date meteen geïrriteerd en tegelijkertijd communiceer je dat je date geen prioriteit voor je is. Niet bepaald iets wat je een mogelijke nieuwe liefde wilt laten denken.

Maak een plan maar vertel het haar niet

Vrouwen houden van spontane verrassingen. Maar tegelijkertijd is het aan jou, de man de taak om ervoor te zorgen dat de date een succes wordt. Je wilt dus met een goed voorbereid plan naar de date maar doe dit zonder haar te veel te vertellen. Verras haar met de leuke activiteit of dat charmante restaurant. Op deze manier loopt de date soepel maar wordt zij wel verrast.