Het campingseizoen breekt weer aan en het is dus tijd om je campinguitrusting te checken. Kijk welke spullen nog een seizoen meekunnen en welke moeten worden vervangen. Er zijn genoeg innovaties op kampeergebied. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan een opblaasbare voortent?

Mensen die regelmatig met de caravan of de camper op vakantie gaan, kennen ongetwijfeld de frustratie die gepaard gaat met het opzetten van een voortent. Het is altijd een heel gepuzzel om de metalen stokken op de juiste plek te krijgen en houden en vervolgens moet je daar dan ook nog een tentdoek overschuiven. Ja, dat is meestal vragen om problemen en leidt vaak tot heel wat gekibbel. Omdat je niet zonder een voortent kunt, is er een geweldige oplossing: een opblaasbare voortent.

Hoe werkt dit?

Door een opblaasbare voortent wordt het opzetten van de voortent wel heel gemakkelijk. Maar hoe werkt zo'n opblaasbare voortent dan? Een opblaasbare voortent heeft geen metalen frame. De voortent bestaat in zijn geheel uit één opblaasbaar frame van luchtslangen. De voortent maakt je vast aan de caravan of camper, waarna je deze op kunt pompen. En zo staat die in een handomdraai. De voortent is lekker licht. Aan luxe heeft die echter niet ingeleverd. De voortent heeft (hor)ramen en deuren en kan tegen een stootje. Een populaire voortent is bijvoorbeeld de Doréma Quick 'n Easy voortent. Die is in drie verschillende maten te koop.

Kopen bij Stassar

Voor opblaasbare voortenten kun je goed terecht bij Hans Stassar, de grootste en voordeligste kampeerwinkel van Limburg. In de webshop van Stassar kun je een voortent eenvoudig bestellen tegen een scherpe prijs. Je kunt kiezen uit een groot aanbod. De verzending van je voortent is gratis. Kun je online geen keuze maken maar wil je de voortenten eerst in het echt zien, breng dan een bezoekje aan de grote showroom in Brunssum. Hier staat een flink aantal voortenten uitgestald. In de winkel kun je je natuurlijk door vakkundige medewerkers uitgebreid laten informeren over de opblaasbare voortenten.

En als je toch in deze grote kampeerwinkel bent, maakt dan direct je kampeeruitrusting in orde. Hans Stassar Camping & Recreatie heeft alles op het gebied van vrijetijdsbesteding, outdoor- en kampeerartikelen. In het moderne bedrijfspand van 22.000 m2 vindt de klant campingartikelen en tenten, outdoor-artikelen en zwembaden.

Tent en camping

Op de tentenafdeling kan een keuze worden gemaakt uit meer dan vijfhonderd tenten. Daarvan staan er zo'n tweehonderd opgesteld. Ook kun je dertig voortenten bekijken. Naast de tenten kun je bij Stassar terecht voor barbecues, koelboxen, kookgerei, luchtbedden, campingtafels en -stoelen. De deskundige verkopers helpen je graag verder.