Ben jij nog op zoek naar een lease auto? Heb jij een bedrijf en heb je een goede auto nodig waarmee jij je producten of diensten kunt leveren? Dan ben je zeker niet de enige. Het gebruiken van een auto is als bedrijf erg noodzakelijk. Je wilt natuurlijk snel terecht kunnen bij de klant wanneer zij jou nodig hebben. Daarom is een auto van goede kwaliteit en zekerheid belangrijk. Een auto is natuurlijk een dure aanschaf die je moet verrichten. Dit kan nog erg in de weg zitten bij veel bedrijfseigenaren. Zo is het niet altijd handig om in 1 keer een grote investering te doen. Het kopen van een auto is hier een voorbeeld van. Ben jij op zoek naar een auto? Dan kan je gaan voor een lease auto. Dit houdt in dat jij per maand een vast bedrag betaald voor de auto. Het bedrag bestaat uit kosten van de afschrijving en verschillende verzekeringen. 

Het leasen

Een lease auto is een auto die je niet in een keer betaald. Met het leasen van een auto betaal je een bepaald bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Hierbij hoef je dus niet een grote investering uit te voeren. Dit is vooral handig voor bedrijven. Daarom zie je ook vaak dat bedrijven voor een lease auto gaan. Zo heb je ook keuze uit verschillende auto's die jij kunt leasen. Meestal kan je elke auto kiezen die jij graag zou willen leasen. Zou jij graag eigenaar van de auto willen zijn? Dan moet je gaan voor een financial lease. Hierbij ben je volledig eigenaar van de auto en betaal je het bedrag per maand. Dit duurt tot het gehele bedrag is betaald. Een financial lease brengt wel verschillende eigen kosten met zich mee, omdat je volledig eigenaar bent. Het fijne aan een financial lease is dat het maandelijkse bedrag compleet is af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor kan je altijd een financial lease kiezen. 

Voordelen van leasen

Een lease auto brengt verschillende voordelen met zich mee. Alle soorten leasen hebben zo hun eigen voordelen. Een hiervan is dat je met leasen relatief goedkoper uitkomt dan het kopen van een auto. Dit omdat een lease auto minder kosten heeft dan het nemen van een eigen auto. Alleen brandstof en eventuele boetes moeten betaald worden door de klant. Een ander voordeel bevindt zich in de zakelijke lease. Hierbij zijn de maandlasten een stuk lager. Verder kan er goed worden gelet op je persoonlijke situatie bij het leasen van een auto. Zo weet je zeker dat jij de lease kunt financieren en hierbij niet voor verschillende verassingen komt te staan. Heb jij een nieuwe auto nodig voor de zaak of als particulier? Ga dan voor het leasen van een auto!