Alcohol is aanwezig op feesten, festivals, concerten, familiebijeenkomsten, enzovoort, enzovoort. Sommige mensen kunnen genieten van de smaken die verschillende alcoholische dranken te bieden hebben. Terwijl andere mensen na een paar drankjes vatbaar zijn om van stemming te veranderen of schade aan andere mensen en voorwerpen te veroorzaken. De beste manier om erachter te komen wat voor type persoon u bent is door middel van een alcoholisme test. Het idee is om uit te zoeken wat je huidige relatie met alcohol is, zodat je de beste beslissingen kunt nemen. Dit is een delicaat onderwerp, vergeet niet dat overmatig alcoholgebruik kan leiden tot onomkeerbare nierschade, en er ook voor kan zorgen dat u zich gedraagt op een manier die niet veilig is voor u en de mensen om u heen.

Leer je grenzen kennen

Iedereen kan zich vermaken met een glas alcohol in de hand. Barmannen zijn in staat om echt heerlijke en verslavende drankjes te creëren. Onthoud dat het de bedoeling is om zoveel alcohol te kopen als je bankrekening toelaat. U moet echter uw grenzen inzake alcoholconsumptie leren kennen. Iedereen is anders. Sommigen kunnen een fles alcohol drinken zonder duizelig te worden, terwijl anderen na het tweede glas wodka in slaap vallen. Onthoud dat alcohol drinken je niet koeler maakt. Als je misbruik maakt van je vermogen om alcohol te drinken, kun je op sociale media voor gek komen te staan. Dit is zeker niet wat je wilt. Om je idiotie voor de rest van je leven op het internet te zetten.

Je hoeft geen alcohol te drinken om het te vieren

Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat je geen feest kunt vieren zonder alcohol. Dat is niet waar. Als u zich niet op uw gemak voelt bij het drinken van alcohol, zijn er altijd andere soorten alcoholvrije dranken die u kunt nuttigen. Voel je hierdoor niet buitengesloten van je vriendengroep. Echte vrienden begrijpen dat ieder mens uniek is en de vrijheid heeft om te kiezen. Als u een van die mensen bent die ervoor kiest geen alcohol te drinken, moeten uw vrienden en familie dat respecteren. Als je op enig moment merkt dat je door je vrienden onder druk wordt gezet om een alcoholische versnapering te nemen, loop dan weg. Het is beter om slim weg te lopen dan dronken te worden en dan iets stoms te doen. Vergeet niet dat je gezondheid en je leven op het spel staan.