Als er iets is dat we geleerd hebben van het afgelopen jaar, is het wel dat we niks tekortkomen als het om winkelen gaat. Als de fysieke winkels voor ons niet bereikbaar zijn of we er beter even niet naartoe kunnen, kunnen we alsnog ons geld spenderen en spullen in huis halen die we nodig hebben op de online markt. Het lijkt ook steeds meer alsof die markt het gaat overnemen van de fysieke. Als je nu een eigen bedrijfje op wilt zetten, doe je er goed aan om ook een website met online shop te bouwen. In deze blog vertel ik je meer. Lees je mee?

Winkel in het echt en online

We winkelen natuurlijk allemaal graag in het echt, dat geeft het gevoel van een uitje en we denken vaak meer na over de spullen die we kopen. Maar online winkelen heeft ook zo z’n voordelen; zo zie je wat er precies allemaal beschikbaar is, of het in je maat is, of de kleur die je graag wil beschikbaar is etc. en dat scheelt onnodig veel tijd doorbrengen in een winkel op zoek naar een kledingstuk dat er op dat moment misschien wel helemaal niet is.

Een prettige winkelervaring

Maar online winkelen kan vragen met zich meebrengen, letterlijk. Er zijn immers geen werknemers waaraan een klant direct een vraag kan stellen als hij of hij die heeft. Of misschien, denk je dat. Want met de service van Bizziphone kunnen bezoekers van de website wel degelijk in contact komen met iemand die jouw winkel representeert en klanten te woord staat op een gepast en informatieve manier. Een professionele antwoordservice dus.

Altijd bereikbaar

De klantenservice is namelijk een enorm groot onderdeel van online en fysieke winkels. Maar je hoeft dat deel gelukkig niet helemaal alleen te doen. Zeker als eigen ondernemer kan de klantenservice zo’n groot deel van je tijd opnemen dat je nauwelijks aan andere dingen toe komt, klinkt dit bekend in de oren? Dan zou ik zeker één van de service van Bizziphone overwegen. Denk bijvoorbeeld aan de telefoon of chat service.

Ondersteun kleine ondernemers 

Ondanks dat dit een hele onzekere tijd is voor veel ondernemers zien we wel dat veel mensen een eigen bedrijfje op willen starten. En dat is maar goed ook, zo blijven De kleine ondernemers Zichtbaar in het straatbeeld. Of die markt zich nu in de stad of online bevindt.

Weet jij hoe jouw online winkel er uit gaat zien?