Soms is het tijd voor wat verandering in je huis. Je kan uitgekeken raken op een bepaalde stijl, of misschien vind je het leuk om zo nu en dan je huis te restylen. Dit hoeven niet altijd grote veranderingen te zijn, soms is het genoeg om wat spullen te verplaatsen en een nieuw kleurtje te geven aan je muren. Dit laatste is vaak een goedkope maar heel efficiënte manier om je huis even een hele andere look te geven. Houd je van kleur, of ben je meer van je neutrale tinten. Misschien wil je eens helemaal out of the box gaan en iets doen wat je normaal nooit zou doen. Want ja, je verft het zo weer over als je het toch niks vindt. Dus mocht je overwegen om dingen te veranderen in je huis, is het een goed idee om te beginnen met je muren een ander kleurtje te geven!

Muurverf

Muurverf heb je voor allerlei soorten ondergronden. Denk hierbij aan beton, behang, steen, en stuc- of metselwerk. Ook in de afwerking heb je nog keuze. Vind je het mooi als er een glans op je muur zit, of zie je het liever helemaal mat. Of heb je wel eens gekeken naar chalk/krijt verf? Hier krijg je een mooi effect van. In principe kan elke kleur gemengt worden, zoals jij het graag wilt hebben. Dus oriënteer je eerst in tijdschriften en online naar mooie interieurstijlen die bij jou passen, en probeer te kijken naar wat voor kleur je precies op zoek bent. Ga je graag met de trends, of heb je heel erg een eigen stijl? Doe eens gek en ga voor een felle kleur in je woonkamer. Of in je keuken, en match je keukenkastjes erbij. Ook je wc is een leuke plek om creatief uit te pakken. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je huis nu juist erg druk is, en je weer even terug wilt naar wat neutralere kleuren. Je kunt gewoon voor wit kiezen, maar er zijn ook hele mooie beige of gebroken wit tinten. Wil je je muurverf online bestellen? Ga eerst op zoek naar mooie inspiratie, dit zal je zoektocht makkelijker maken.

Verf of lak?

Voor houtwerk heb je vaak een andere vorm van verf nodig, namelijk lak. Denk hierbij aan je kozijnen, deuren en eventuele houtwerk in je huis. Ook hierin kun je natuurlijk kiezen uit alle kleuren die te mengen zijn, maar veel mensen kiezen hierbij toch snel voor wit of neutraal lichte kleuren. Hierdoor oogt je huis vaak lichter en ruimer. Een populair, goed merk voor zowel je muurverf als lak is Histor. Zij bieden hoge kwaliteit tegen een mooie prijs en je weet zeker dat je verf mooi dekt en ook mooi blijft. Soms is er een Histor muurverf aanbieding, waardoor je uiteindelijk flink kunt besparen.